Contact ons voor de mogelijkheden

OUD ALUMINIUM OPHAALDIENST

Oudijzerboer Haarlem

ALUMINIUM INLEVEREN IN HAARLEM

Heeft u oud aluminium in de regio Haarlem? Wij zijn dé ouderwetse oudijzerboer voor het snel en gemakkelijk inleveren van al uw oude aluminium. Wij bieden een gratis ophaalservice voor oud ijzer en ongewenste metalen items voor recycling. Wij bieden u de beste prijs voor uw oude aluminium. Neem contact met ons op en wij komen razendsnel naar u toe.

Waar onze concurrenten u veel geld vragen voor het afvoeren van uw schroot, geven wij u een prima prijs voor uw oude aluminium. 

We kunnen al uw oude aluminium en andere oude ijzer wegen op locatie en u ontvangt direct de beste prijs per kilo contant óf op uw bankrekening. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via telefoon, via het contactformulier of e-mail. Wij zien uw oude aluminium en andere ijzer graag tegemoet. Wij komen naar u toe op een moment dat het u uitkomt.

U heeft de keuze uit één van de volgende betaalmogelijkheden:

  1. Contant ter plaatse
  2. Bankoverschrijving

NEEM CONTACT OP EN ONTVANG DÉ BESTE PRIJS PER KILO ALUMINIUM:

 

Aluminium informatie

Aluminium is een zilverwit metaal. Het is relatief zacht en buigzaam in vergelijking met andere metalen. Het is licht, duurzaam, gebruiksvriendelijk en heeft een breed scala aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals zoals blikjes, folie, keukengerei, raamkozijnen, biervaten en vliegtuigonderdelen. Dit komt door de bijzondere eigenschappen die aluminium heeft.

Aluminium is een uitstekende geleider van warmte en elektriciteit. Het wordt gebruikt in een breed scala aan elektrische apparaten en wordt ook gebruikt voor koken en verwarmen. Bovendien kan het gemakkelijk in verschillende vormen worden gegoten. Om deze redenen is aluminium het voorkeursmateriaal voor veel consumentenproducten.

Aluminium recycling Haarlem

Het grote voordeel van aluminium is dat je het keer op keer kunt hergebruiken zonder kwaliteitsverlies. Vanwege de lagere energiebehoefte voor recycling en het relatief makkelijke proces in vergelijking met de productie van Aluminium, is Aluminium een zeer gewild metaal voor recycling. De waarde van 1 kg Aluminium is gelijk aan de waarde van 1 kilo gerecycled Aluminium. 

NEEM CONTACT OP EN ONTVANG DÉ BESTE PRIJS PER KILO ALUMINIUM:

Wij zijn ook actief op de volgende locaties

Bloemendaal

Spaarnwoude

Spaarndam

Santpoort-Zuid

Aerdenhout

Heemstede

Vijfhuizen

Zandvoort

Bloemendaal aan zee

IJmuiden

Adres gegevens

Conradkade 4b
2031CL Haarlem

Bel ons of mail ons

06 35609181
info@yellowmetals.eu

Reviews

Wat zeggen ze over ons

“Netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon en binnen een dag er vannaf!”

 

John
“Bij mij waren ze netjes aan de deur en gingen ze meteen aan de slag, heb zelfs een vergoeding gekregen”

 

Marcel
“Ze hebben ons 5 ritjes gemeente ontlopen. Uistekend en netjes geregeld”

 

Judith

Contact Us

Oud ijzer  tegen hoge dagprijzen 

Gelijk een afspraak maken!

Oudijzerboer Haarlem

Teleportboulevard 130

Amsterdam 

Telefoon

06 35609181

Email

info@yellowmetals.eu