Contacteer ons voor de mogelijkheden 

OUD IJZER ZANDVOORT

uw betrouwbare bron voor al uw schrootbehoeften!

Welkom bij Oud IJzer Zandvoort

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opkopen van oud ijzer in Zandvoort en omstreken. Onze missie is om uw oude metalen op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verwerken, terwijl u ook nog eens een aanzienlijke vergoeding ontvangt. Bij ons kunt u vertrouwen op een service die snel, gemakkelijk en eerlijk is.

Onze unieke oud ijzer ophaaldienst is speciaal ontworpen om deze taak snel en efficiënt uit te voeren. Onze team van professionals zal uw oude metalen op locatie bekijken en deze dan gratis voor u afvoeren. Bovendien kunt u vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring, zodat u verzekerd bent van een snelle en vlotte dienstverlening.

Bij ons krijgt u ook de beste prijs voor uw oud ijzer in de regio Zandvoort. Onze team van professionals bepaalt de waarde van uw oude metalen op basis van de actuele marktprijzen, zodat u verzekerd bent van een eerlijke vergoeding. Daarnaast krijgt u direct betaald voor uw oud ijzer via bankoverschrijving, zodat u niet hoeft te wachten op uw vergoeding.

Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wanneer u een grote partij oud ijzer heeft, kunnen wij speciaal voor u een metaalcontainer op locatie zetten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw oude metalen en kunt u eenvoudig en snel uw oude ijzer verkopen.

Wij zijn trots op onze milieuvriendelijke manier van werken. Wij recyclen uw oude metalen en zorgen er daarmee voor dat deze niet in de natuur terechtkomen en deze hierdoor schade aanrichten. Bovendien dragen wij op deze manier bij aan een duurzame toekomst en helpen wij mee om het milieu te beschermen.

In het kort, wij halen oud ijzer op in Zandvoort en omstreken en bieden u de beste prijs in de regio, directe betaling via bankoverschrijving en een milieuvriendelijke manier van werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw oude metalen direct te verkopen.

Oud IJzer Haarlem

Wij zijn ook actief op de volgende locaties

Haarlem

Spaarnwoude

Spaarndam

Santpoort-Zuid

Aerdenhout

Heemstede

Vijfhuizen

Zandvoort

Bloemendaal aan zee

IJmuiden

Adres gegevens

Teleportboulevard 130
1043EJ Amsterdam

Bel ons of mail ons

06 35609181

info@yellowmetals.eu

Reviews

Wat zeggen ze over ons

“Netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon en binnen een dag er vannaf!”

 

John
“Bij mij waren ze netjes aan de deur en gingen ze meteen aan de slag, heb zelfs een vergoeding gekregen”

 

Marcel
“Ze hebben ons 5 ritjes gemeente ontlopen. Uistekend en netjes geregeld”

 

Judith

Contact Us

Oud ijzer  tegen hoge dagprijzen 

Gelijk een afspraak maken!

Oudijzerboer Haarlem

Teleportboulevard 130

1043EJ Amsterdam

 

Telefoon

06 35609181

Email

info@yellowmetals.eu