Contact ons voor de mogelijkheden

OUD RVS OPHAALDIENST

Oudijzerboer Haarlem

RVS INLEVEREN IN HAARLEM

Heeft u oud RVS in de regio Haarlem? Wij zijn dé ouderwetse oudijzerboer voor het snel en gemakkelijk inleveren van al uw oude RVS. Heeft u oud RVS waar u vanaf wilt, neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij halen uw oude RVS op en recyclen het.

Wat is RVS?

Maar laten we, voordat we beginnen, uitleggen wat roestvrij staal is. Roestvrij staal is een term die wordt gebruikt om staal te beschrijven met een toegevoegd element dat het corrosiebestendig maakt. Het is een van de meest gebruikte staalsoorten omdat het sterk is en een lange levensduur heeft. Roestvrij staal wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de bouw, productie, voedselverwerking, medische apparatuur, auto’s, vliegtuigen, machines, enz.

Gratis oud Roestvrijstaal ophaalservice

Wij bieden een gratis ophaalservice voor oud ijzer en ongewenste metalen items voor recycling. Wij bieden u de beste prijs voor uw oude RVS. Neem contact met ons op en wij komen razendsnel naar u toe. Wij zijn gevestigd in Haarlem, maar ons verzorgingsgebied strekt zich uit tot heel Noord-Holland. Wij dekken alle steden en dorpen in de provincie Noord-Holland. Heeft u oud Roestvrijstaal in huis of garage, dan halen wij het gratis op en recyclen het.

We kunnen al uw oude RVS en andere oude ijzer wegen op locatie en u ontvangt direct de beste prijs per kilo contant óf op uw bankrekening. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via telefoon, via het contactformulier of e-mail. Wij zien uw oude RVS en andere ijzer graag tegemoet. Wij komen naar u toe op een moment dat het u uitkomt.

U heeft de keuze uit één van de volgende betaalmogelijkheden:
  1. Contant ter plaatse
  2. Bankoverschrijving

 

RVS prijs per kilo.

Waar onze concurrenten u veel geld vragen voor het afvoeren van uw schroot, geven wij u een prima prijs voor uw oude RVS. Hoeveel krijg u voor roestvrij staal per kg in Haarlem? De prijs van RVS varieert sterk afhankelijk van de soort, kwaliteit en hoeveelheid die u heeft. De kiloprijs die wij betalen voor RVS is onderhevig aan de marktwaarde van dat moment en fluctueert sterk. In de regel wordt de prijs voor roestvast staal bepaald door de vraag naar het materiaal. Wij adviseren u contact met ons op te nemen zodat wij de beste prijs voor oud roestvrijstaal in Haarlem kunt u direct contact met ons opnemen via 06 35609181 .

Wij zijn ook actief op de volgende locaties

Bloemendaal

Spaarnwoude

Spaarndam

Santpoort-Zuid

Aerdenhout

Heemstede

Vijfhuizen

Zandvoort

Bloemendaal aan zee

IJmuiden

Adres gegevens

Teleportboulevard 130
1043 EJ

Bel ons of mail ons

06 35609181

info@yellowmetals.eu

Reviews

Wat zeggen ze over ons

“Netjes en vriendelijk te woord aan de telefoon en binnen een dag er vannaf!”

 

John
“Bij mij waren ze netjes aan de deur en gingen ze meteen aan de slag, heb zelfs een vergoeding gekregen”

 

Marcel
“Ze hebben ons 5 ritjes gemeente ontlopen. Uistekend en netjes geregeld”

 

Judith

Contact Us

Oud ijzer  tegen hoge dagprijzen 

Gelijk een afspraak maken!

Oudijzerboer Haarlem

Teleportboulevard 130

1043EJ Amsterdam

 

Telefoon

06 35609181

Email

info@yellowmetals.eu